Bor: På Attersta i Sevalla utanför Västerås.

Familj: Gift med Åke, har en dotter och ett barnbarn. Åke har en dotter och två barnbarn.

Lions: Medlem i Lions Club Hallstahammar. Jag har varit Lionsmedlem i åtta år, varit klubbpresident, DM general, RM general 2019, GLT och varit medlem av distriktsrådet i tidigare distrikt 101B. Jag har utöver det gått Lions ledarskapsprogram RLLI, ALLI och senast FDI som är en instruktörsutbildning för att kunna utbilda framtida ledare på olika nivåer inom Lions. 2VDG 2019–2020 och nu 1VDG.
Jag har deltagit i ett Convention, två NSR och fem riksmöten.

Privat: Född och uppvuxen i Eskilstuna men flyttade tidigt till Örebro för vidare studier. Efter slutförda studier ledde arbetet till Västerås där jag blivit kvar förutom fem år utomlands för arbete i bland annat Qatar, Malaysia och Brasilien.

Arbetslivet: Arbetat som projektledare och företagsledare i större delen av mitt yrkesverksamma liv. Förutom mitt engagemang i Lions har jag varit och är aktiv i flera styrelser.

Nyckelord: Kontinuitet, entreprenörskap och lärande ledarskap

Lena Nyquist

1:a vice distriktsguvernör, LC Halstahammar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.