Bor: Bor i villa i Kungsör.

Familj: Gift med Eva-Britt och har barn och barnbarn.

Lions: Jag har varit med i Lions sedan 1992 och började som medlem i Lions Smeden i Eskilstuna, men är numera med i Lions Kungsör. Har haft flera uppdrag i klubben och är för närvarande president. Jag har varit VZO, ZO ett flertal tillfällen för zon 1 samt zon 2  i fd 101 B samt 1 och 2: vice distriktsguvernör. Verksamhetsåret 18/19 var jag distriktsguvernör för 101 B. Ett mycket roligt och spännande uppdrag. För tillfället så är jag sekreterare i Hedersrådet samt koordinator för Lions Quest samt adjungerad till styrelsen för Lions Quest Sverige. Jag har ett stort intresse för detta. Min hjärtefråga!!! Jag anser även att det är viktigt med nya medlemmar men det är lika viktigt att behålla de medlemmar man har.

Motto: ” Det ska vara kul att vara Lion” Det innebär att det gäller att skapa aktiviteter i klubbarna som stöder samarbete och glädje!

Privat: Jag är född i Mellansel i Örnsköldsviks kommun. Efter min examen till lärare så flyttade jag 1974 till Eskilstuna och fick min första tjänst på Fröslundaskolan. Ett spännande år. På fritiden tillbringar jag mycket tid hemma med familjen samt gillar att vara ute i trädgården. Så fort tillfälle ges så åker vi ut med vår husbil och besöker olika platser i vårt avlånga land. Ett annat intresse har varit att åka motorcykel men det har avtagit numera. Därimot så  är musik ett stort intresse för mig och jag har även spelat i flera band som basist.

Arbetsliv: Jag är utbildad mellanstadielärare men har arbetat som skolledare sedan 1992, bla som rektor, verksamhetschef för grundskolan samt biträdande skolchef. Jag blev pensionär 2016 men har fortsatt arbeta som skolledare. Jag sitter med i förbundsstyrelsen för Sveriges skolledarförbund och är ordförande i regionstyrelsen för Örebro län/Västmanland samt lokalavdelningen för Arboga/Kungsör av Skolledarförbundet.

Ulf Carlsson

Lions Quest koordinator, LC Kungsör

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.