Klubbarnas aktivitetsinlägg

2020-11-28 – LC Gagnef

anordnade en mindre coronasäker julmarknad i Mockfjärd.

Källa: Sveriges radio

I Mockfjärd gick välgörenhetsorganisationen Lions mot strömmen av inställda evenemang och ordnade en fysisk julmarknad på lördagen. Lyssna på intervjun med klubbmedlemmarna här.

På bilden syns från vänster Ingegerd Kull Hanses, Svante Hanses, Lennart och Rita Fredriksson

2020-11-15 – LC Karlstad Almen

Tipspromenad för den Internationella Diabetesdagen

Tipspromenad med anledning av den internationella Diabetesdagen. Det var en regnig kulen dag. Men folket var på alerten. Det var 38 st som gick den knappt 2 km långa banan runt Sundstatjärn i centrala Karlstad. Sanning att säga var det flera som betalade för att slippa gå än de som köpte tävlingtalong och gick.

Aktiviteten inbringade 1 900 kronor. En hel del kom in på Swich, då Swichnumret var på sidan “Det händer i Karlstad”. LÄnstidningen NWT hade en annons inne på lördagen gratis.

Vi som anordnade Tipspromenaden var Aktivitetskommittén. Anna-Lena Bohlin (text), Anita Jacobsson, Asta Nilsson och LP Eva Kihlander.

2020-10-31 – LC Karlstad Almen

Torgförsäljning

Lördagen den 31 oktober stod LC Karlstad Almen på ett litet torg i stadsdelen Haga i Karlstad för att sälja våra alster. Vi hade senap, chutney, marmelader, olika delikata kakor och bullar. Allt gick som smör i solsken. Det ser lite ut på bilderna men jag kom efter 2 timmar, då började det redan ta slut. En mycket trevlig dag. Vi pratade med många stadsbor om Lion och världen.
Text: vice LP Anna-Lena Bohlin, LC Karlstad Almen.
Foto: Anna-Lena Bohlin (Bordet). Den andra bilden har en besökare tagit.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.